Tentang Kami

antai

THEMAX INDUSTRIAL POWER MACHINERY (QINGDAO) CO., LTD, didirikeun taun 2019, mangrupikeun cabang tina ANTAI Group. ANTAI Group, salaku perusahaan induk, didirikeun taun 2005, sareng khusus kana mesin industri sareng alat. THEMAX teras-terasan ngalaksanakeun tradisi anu hadé sareng nyumbang janten produsen profesional sareng éksportir anu dikhususkeun desain, pamekaran sareng produksitina Conveyor Sabuk Vulcanizing Presses. THEMAX ayana di Qingdao, kota basisir anu éndah di beulah kalér Cina, kalayan aksés transportasi anu merenah, ngan kirang ti 15 mil ti palabuhan Qingdao. Kami bakal ngarobih solusi transportasi multimodal pikeun palanggan anu béda-béda, pikeun mastikeun metode pengemasan profesional (kotak kai non-fumigasi, pilem pe regang pikeun dampproof, sareng sajabana), ketepatan waktos logistik anu dipercaya sareng efisiensi luar biasa sampurna.

Sadaya produk urang saluyu sareng standar kualitas internasional ISO9001 sareng diapresiasi pisan dina sababaraha pasar anu béda di panjuru dunya. Kami gaduh langkung ti 100 karyawan, volume penjualan taunan anu ngaleuwihan 20 juta Dolar AS sareng ayeuna ngekspor langkung ti 60% produksi urang di seluruh dunya. Fasilitas kami well-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sadaya tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin total kapuasan konsumén.

Salaku hasil tina produk kualitas luhur kami sareng layanan palanggan anu luar biasa, THEMAX parantos kéngingkeun jaringan penjualan global, langkung ti 30 nagara, dugi ka Australia, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia Tenggara sareng sajabina. Di pasar Cina, CHINA DATANG, CHINA HUADIAN, CHINA SHENHUA, YANGQUAN COAL INDUSTRY, DATONG COAL MINE GROUP sareng sajabina, sadayana mangrupakeun mitra strategis urang. 

Ayeuna kami ogé ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun, klien anyar anu dibédakeun kami, di sakumna dunya dina waktos anu caket.

"LULUS KA CINTA JEUNG énergi. NGUTUNG, SUNGGUH JEUNG Rencana. "Ieu bakal janten visi umum ti THEMAX sareng jalma-jalma di panjuru dunya.

Perusahaan Kami

dsf
Tim kami
Roh Perusahaan
Tujuan perusahaan
Pitunjuk Kualitas
Konsép Pasar
Tim kami

1. Pabrikan & Perusahaan Perdagangan

2. Penelitian & Pangwangunan Mandiri

3. Advanced Processing & Technology

4. Kauntungan Port

5. gawé babarengan tim anu saé

Roh Perusahaan

Jujur & dipercaya

Kerjasama & Sadaya-meunang

Kamakmuran ku kahadéan

Tujuan perusahaan

 

Kualitas Nyiptakeun Brand

 

Merk Ngamajukeun Kamekaran

 

Inovasi Tanpa Wates

Pitunjuk Kualitas

Standar & Spesifikasi Ketat

Kontrol Program Tepat

Ngudag-ngabahekeun nol

Konsép Pasar

Konsultasi Pra-penjualan Haneut

Produk Penjualan Kualitas Tinggi

Palayanan Saatos Penjualan

Taros Kami

Kontak: Mr. Robbie Wang

Mobile / WhatsApp: +86 18928775011

WeChat: +86 13792841854

Email: robbie@antai86.com