FITUR

Mesin

Produk

Mangrupikeun alat gabungan (perbaikan) idéalisasi vulkanisasi idéal anu anyar sareng parantos seueur dianggo dina metalurgi, penambangan, semén, pembangkit listrik, palabuhan, bahan bangunan, bahan kimia sareng séktor sanés.

It's a new ideal vulcanization joint (repair) equipment and has been widely used in metallurgy, mining, cement, power plants, ports, building materials, chemicals and other sectors.

CARA ANTAI ALAT BISA Mitra

Kalayan anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngonpigurasikeun anu leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

Ngeunaan

PERUSAHAAN

Qingdao Antai Mining Machines Co., Ltd. ina saatosna disebut Antai Company) tempatna di Qingdao West Coast Economic Zone, Antai ayeuna parantos janten mesin modern sareng perusahaan manufaktur peralatan anu ngagaduhan jaringan desain desain, pabrik sareng pamasangan, pangropéa saatos dijual, pangropéa peralatan sareng jasa konsultasi.

  • news
  • news
  • news

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Pangropéa tina Vulcanizing Press

    Salaku alat sambungan sabuk conveyor, vulkanisir kedah dijaga dina cara anu sami sareng alat-alat sanés nalika sareng saatos dianggo manjangkeun umur jasa na. Ayeuna, mesin vulkanisasi anu dihasilkeun ku perusahaan urang ngagaduhan umur jasa langkung ti 10 taun salami éta leres dianggo sareng dijaga. Anu ...

  • Aplikasi sareng Pangwangunan Sabuk Konveyor

    Sabuk konveyor mangrupikeun bagian utami conveyor sabuk. Hal ieu utamina dianggo pikeun transportasi kontinyu skala ageung dina sektor batubara, pertambangan, metalurgi, kimia, konstruksi sareng transportasi. Bahan anu bakal diangkut dibagi kana blok, bubuk, témpél sareng potongan. Barang jeung sajabana Conveyor ...

  • Metodeu gabungan tina sabuk conveyor karét

    Di dieu THEMAX bakal ngenalkeun anjeun sababaraha metode gabungan tina sabuk conveyor karét. Sabuk conveyor kedah disambungkeun dina loop sateuacan tiasa dianggo. Ku alatan éta, kualitas sendi sabuk conveyor langsung mangaruhan kahirupan jasa sabuk conveyor sareng lancarna operasi conveyor lin ...