Warta

  • Maintenance of Vulcanizing Press

    Pangropéa tina Vulcanizing Press

    Salaku alat sambungan sabuk conveyor, vulkanisir kedah dijaga dina cara anu sami sareng alat-alat sanés nalika sareng saatos dianggo manjangkeun umur jasa na. Ayeuna, mesin vulkanisasi anu dihasilkeun ku perusahaan urang ngagaduhan umur jasa langkung ti 10 taun salami éta leres dianggo sareng dijaga. Anu ...
    Maca deui
  • The Application and Development of Conveyor Belt

    Aplikasi sareng Pangwangunan Sabuk Konveyor

    Sabuk konveyor mangrupikeun bagian utami conveyor sabuk. Hal ieu utamina dianggo pikeun transportasi kontinyu skala ageung dina sektor batubara, pertambangan, metalurgi, kimia, konstruksi sareng transportasi. Bahan anu bakal diangkut dibagi kana blok, bubuk, témpél sareng potongan. Barang jeung sajabana Conveyor ...
    Maca deui
  • Joint method of rubber conveyor belt

    Metodeu gabungan tina sabuk conveyor karét

    Di dieu THEMAX bakal ngenalkeun anjeun sababaraha metode gabungan tina sabuk conveyor karét. Sabuk conveyor kedah disambungkeun dina loop sateuacan tiasa dianggo. Ku alatan éta, kualitas sendi sabuk conveyor langsung mangaruhan kahirupan jasa sabuk conveyor sareng lancarna operasi conveyor lin ...
    Maca deui