Produk

  • Conveyor belt vulcanizing press for hot splicing

    Conveyor sabuk pencétvulkanisasi pencét pikeun splicing panas

    Bagian utama mesin gabungan vulkanisasi didamel tina paduan aluminium anu kuat. Éta dilengkepan kabinét listrik ledakan-buktina otomatis sareng ngagaduhan tekanan 0-2Mpa anu ditawarkeun ku sistem tekanan, janten gampang dioperasikeun, dibabawa. Éta haneut ku unsur pemanasan listrik, janten tiasa dianggo kalayan épisiénsi termal tinggi sareng suhu homogén.

     

    1. Tekanan vulkanisasi 1.0-2.0 MPa;

    2. Suhu vulkanisasi 145 ° C;

    3. Bédana suhu permukaan pelat vulkanisasi ± 2 ° C;

    4. Waktu manaskeun (tina suhu normal dugi ka 145 ° C) <25 menit;

    5. Tegangan 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 fase;

    6. Kisaran pangaturan suhu: 0 dugi ka 199 ° C;

    7. Kisaran pangaturan waktos: 0 dugi ka 99 menit;

  • Air pressure water cooled vulcanization machine

    Cai tekanan cai didinginkan mesin vulkanisasi

    1) Éta dilengkepan kotak kontrol otomatis ZJL. Upami gagal kontrol otomatis, anjeun tiasa ngalih kana modeu kontrol manual.

    2) Paduan aluminium tarik tinggi klasik. Nalika tekanan dugi ka 2Mpa, éta ngan ukur nyiptakeun deformasi anu henteu katingali.

    3) Alat clamping waja awét, desain struktural khusus, aman sareng dipercaya.

    4) Pompa cai listrik, ngahémat waktos sareng fleksibel pikeun ngendalikeun tekanan vulkanisir. Éta ngajantenkeun jas vulkanisir anu sami pikeun sababaraha proyék belting conveyor (sistem tekanan udara kanggo opsional).

    5) Alat tekanan ngadopsi kantong tekanan karét, ngahémat 80% beurat tibatan platen tradisional. Kandung kemih karét fléksibel disadiakeun tekanan seragam na effeciency tinggi. Éta lulus tés ngeunaan netepkeun tekanan 2.5 MPa sareng janten sistem tekanan anu paling populér.

    6) Simbut pemanasan simbut, piring pemanasan sadayana didamel ku alloy aluminium heuras. Kandelna ngan ukur 25 mm, kanggo ngirangan beurat sareng ngahémat énergi. Ngan ukur peryogi sakitar 20 menit naék tina suhu kamar janten 145 ° C.

    7) Sistem pendingin cai bawaan, ti 145 ℃ dugi ka 70 ℃ kedahna ngan ukur 15-20 menit.

  • Sectional Belt Vulcanizing Press ZLJ Series Heavy-duty Type

    Sabuk sectional Vulcanizing Press ZLJ Series Tugas beurat-tugas

    Tipe Vulcanizing Press énggal, salah sahiji jinis vulkanisir beurat beurat, nganggo komponén desain énggal, kalebet kantong tekanan, batang palang kalayan platen pemanasan standar sareng kotak kontrol.

  • DB-G type Steel Cord Conveyor Belt Peeling Machine for Splicing

    DB-G tipe Steel Cord Conveyor Belt Peeling Machine pikeun Splicing

    Jinis DB-G mesin beungkeut tali beungkeutan mesin beungkeut mangrupikeun jinis alat-alat tilas beuli ari-ari baja anyar anu ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang nyalira. Éta kabagi kana dua jinis: jinis biasa sareng jenis ledakan-buktina. Gampang dioperasikeun, épisiensi tinggi, sareng inténsitas kuli anu rendah. Éta tiasa ngalengkepan pagawéan mesék sababaraha jinis sabuk conveyor ari waja. Mangrupikeun alat bantu umum pikeun sababaraha sambungan sambungan vulkanisasi sabuk waja, anu dianggo dina sababaraha skenario. Domestik asli sareng internasional.

    Pamisahan antara karét panutup luhur, karét panutup handap, karét inti sareng tali kawat waja tina sabuk konveyor tali baja.

  • Rubber Pressure Bag for Belt Vulcanizing Press Machine

    Kantong Tekanan Karét pikeun Sabuk Vulcanizing Press Machine

    Kantong Tekanan Karét Antai ngadopsi desain karét lengkep, henteu nganggo kerangka baja, ringan sareng tekanan disebarkeun langkung merata, épéktip sareng éfisién. Éta dilarapkeun pikeun tekanan sareng modeu tekanan udara. Éta sacara mandiri didesain sareng dikembangkeun ku pusat P&P Antai nyalira. Kualitas sareng pagelaranana ngaapresiasi pisan dina sababaraha pasar anu béda-béda di dunya. Pilihan anu saé pikeun cocog sareng Almex vulcanizing press kalayan sampurna.

     

    Departemen R&D perusahaan urang lumangsung 5 taun sareng hasil ngembangkeun karét kantung tekanan tinggi dina 2005. Téknologi revolusioner ieu parantos lengkep ngagulingkeun sadaya jinis téknologi conveyor vulkanisasi pencét belt sareng sampurna ngaganti pelat hidrolik pers vulkanisir kuno. Pangaruh gabungan ngahontal jangkungna anyar. Mesin "ANTAI" vulkanisasi ngagaduhan posisi penting dina persaingan pasar kalayan téknologi inti sareng kualitas luhur.

  • Cold Bond Cement for Rubber Conveyor Belt Splicing Adhesive

    Semén Bond Tiis pikeun Karét Konveyor Sabuk Perekat Sambel

    Antai TM 2020 Cold Bond Cement ngadopsi téknologi canggih Jerman sareng formula. Éta dirarancang pikeun janten semén curing gancang pikeun sambung sabuk conveyor karét sareng gabungan. Mangrupikeun perekat idéal pikeun sabuk panyambungan, tambalan sareng sadaya jinis pabrikan karét, bahkan di jero taneuh.

     

    Nalika ngagunakeun Semén Dingin Tiis TM 2020, umumna peryogi dua bagian pikeun ngarengsekeun padamelan éta kalayan sampurna. Mimiti, suhu kamar nyéhatkeun kloropén dumasar kana karét cair. Kadua, nalika dikatalisan ku jumlah anu langkung caket tina cangkangna, ngahasilkeun paningkatan kakuatan anu luhur tanpa bantosan manaskeun, tekanan atanapi alat-alat sanés. TM 2020 Semén sanggup ngabeungkeut karét kana logam, karét kana karét, karét kana fiberglass, karét kana lawon, ogé panyambungan, gabungan sareng perbaikan sabuk conveyor karét. Éta ogé tiasa dilarapkeun ka kaseueuran komponén karét anu ngalereskeun, ngabagi sareng nambalan.

     

    Nalika aya padamelan ngeunaan karét kana logam, karét kana karét, karét kana fiberglass, karét kana lawon, TM 2020 Cold Bond Cement mangrupikeun pilihan anu saé.

  • Edge Repair Vulcanizing Press for Rubber Conveyor Belt Repairing

    Tepi Ngalereskeun Vulcanizing Press pikeun Karét Conveyor Sabuk Perbaikan

    Tepi Ngalereskeun Vulcanizing Press kanggo Karét Sabuk Konveyor, mesin beberesih sabuk conveyor karét, utamina dianggo pikeun ngalereskeun daérah alit sabuk conveyor, karusakan puncture, khususna cocog pikeun ngalereskeun cimata daérah panjang sareng karusakan sapanjang arah bujur, perbaikan goresan, sabuk tengah ngalereskeun, sareng sajabana mangrupikeun salah sahiji alat sareng solusi anu paling saé pikeun perbaikan vulkanisasi panas, pembantun anu saé pikeun sabagian perbaikan sabuk conveyor. Ieus gampang dipaké pikeun ngalereskeun sabuk conveyor dina situs. Ieus-hemat waktos, épisién sareng ramah-pangguna.

  • Rail-mounted Spot Repair Vulcanizing Press for Conveyor Belt

    Rel-dipasang Spot Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Sabuk Konveyor

    Rel-dipasang Spot Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Conveyor Belt, sambungan beusi karét sabuk sareng mesin ngalereskeun atanapi alat, dianggo pikeun ngalereskeun sisi atanapi tengah sabuk conveyor karét.

    Kauntungannana mesin ieu nyaéta platen pemanasan tiasa digésér, anu merenah pikeun ngalereskeun karusakan alit di tengah sabuk conveyor.

    Aya sababaraha ukuran platen pemanasan pikeun pilihan, 300x300mm, 200x200mm, jsb.

    Palanggan ngan ukur tiasa nyaritakeun ka kabutuhan gawéna, ku kituna urang tiasa ngarobih mesin sakumaha kabutuhan kahirupan anu nyata.

  • C-clamp Repair Vulcanizing Press for Rubber Belt Spot Repairing

    C-clamp Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Karét Sabuk Tempat Perbaikan

    YXhydraulik titik vulkanisasi mesin perbaikan, ogé katelah C-clamp vulkanisir ngalereskeun titik, nyaéta hiji manaskeun listrik alat-alat perbaikan pikeun sabuk conveyor.  Salila sabuk anu nganteurkeun, permukaan beubeur tiasa rusak atanapi ditusuk ku tepikeunbahan ed. Teras teh titik vulkanisasi mesin ngalereskeun tiasa dianggo pikeun ngalereskeunana.

    Mesinna diwangun ku rangka, dua pelat pemanasan, alat angkat hidrolik terpadu sareng kontrobok listrik. Pigura na didamel tina paduan aluminium anu kuat, étas smalsize, dibabawa, aman sareng dipercaya. Mesin ieu biasana dilarapkeun pikeun ngalereskeun kirang ti 300 * 300mm dot karusakan.

    Fitur:

    • Dirancang pikeun perbaikan gancang sareng operasi gampang dina karusakan tempat;
    • Desain Duawheels, ngajantenkeun manuver langkung gampang;
    • Pigura tipe C-tipe cahaya sareng kasar, cocog pikeun posisi lokasi anu rusak;
    • Upami daérah karusakan sabuk henteu ageung teuing, sapertos titik, titik atanapi smalpiece, anjeun henteu kedah nganggo mesin ageung pikeun mereskeunana. C-clamp spot perbaikan vulkanisasi pers janten pilihan anu saé. Anggaran langkung handap, tapi ngalereskeun masalah ageung.
  • PU PVC Belt Vulcanizing Press for Thermoplastic Belt Splice

    PU PVC Sabuk Vulcanizing Press pikeun Thermoplastic Belt Splice

    Pencét anu didinginkan ku hawa ieu ngagaduhan sadaya komponén anu terintegrasi kana hiji pakakas, anu ngajantenkeun mesinna dipasang gampang sareng siap dianggo. Penyambungan Gancang sareng Portabel, anjeun tiasa nyandak éta kalayan gampang.

  • Lightweight Vulcanizing Press for Light Rubber Conveyor Belt

    Pencét Vulcanizing Ringan pikeun Sabuk Konveyor Karét Lampu

    Sabuk karét conveyor karét ringan pencét vulkanisasi, pencét 2-sapotong, gaya pigura aluminium, dirancang pikeun operasi gancang sareng gampang, gampang ngalih kana posisi sambatan anu dipikahoyong, épisiensi kerja anu énténg sareng luhur. S

    Dua pigura aluminium anu hampang sareng kuat ngandung bagian luhur sareng handap pers. Éta dilengkepan dua gagang lipat dina kadua tungtung pigura luhur, gampang dipindahkeun ka luhur sareng ka handap. Kotak kendali ngagaduhan kontrol suhu dobel, timer sareng sistem indikasi.

     

    Fitur:

    • Dirancang pikeun splicing sabuk gancang sareng diandelkeun;
    • Padet pigura aluminium gaya;
    • Ringan, pencét pigura portabel;
    • Panas gancang sistem, nganggo Unsur Pemanasan Silikon anu dipercaya;
    • Sistem pendinginan gancang dilebetkeun dina desain platen, mendingan tina 145 ° C dugi ka 75 ° C, hungkul 5 mnt.