Taros Kami

Qingdao Antai Pertambangan Mesin Co., Ltd.

Alamat

No.867, Century Avenue, Distrik Huangdao, Qingdao, PRChina

Telepon

+86 18928775011

+86 15666693444

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami