Suku cadang

  • Rubber Pressure Bag for Belt Vulcanizing Press Machine

    Kantong Tekanan Karét pikeun Sabuk Vulcanizing Press Machine

    Kantong Tekanan Karét Antai ngadopsi desain karét lengkep, henteu nganggo kerangka baja, ringan sareng tekanan disebarkeun langkung merata, épéktip sareng éfisién. Éta dilarapkeun pikeun tekanan sareng modeu tekanan udara. Éta sacara mandiri didesain sareng dikembangkeun ku pusat P&P Antai nyalira. Kualitas sareng pagelaranana ngaapresiasi pisan dina sababaraha pasar anu béda-béda di dunya. Pilihan anu saé pikeun cocog sareng Almex vulcanizing press kalayan sampurna.

     

    Departemen R&D perusahaan urang lumangsung 5 taun sareng hasil ngembangkeun karét kantung tekanan tinggi dina 2005. Téknologi revolusioner ieu parantos lengkep ngagulingkeun sadaya jinis téknologi conveyor vulkanisasi pencét belt sareng sampurna ngaganti pelat hidrolik pers vulkanisir kuno. Pangaruh gabungan ngahontal jangkungna anyar. Mesin "ANTAI" vulkanisasi ngagaduhan posisi penting dina persaingan pasar kalayan téknologi inti sareng kualitas luhur.