Sabuk sectional Vulcanizing Press ZLJ Series Tugas beurat-tugas

Sabuk sectional Vulcanizing Press ZLJ Series Tugas beurat-tugas

Pedaran pondok:

Tipe Vulcanizing Press énggal, salah sahiji jinis vulkanisir beurat beurat, nganggo komponén desain énggal, kalebet kantong tekanan, batang palang kalayan platen pemanasan standar sareng kotak kontrol.


Detil Produk

Tanda Produk

Pamakéan Sabuk lawon 100 psi (7 kg / cm sq.)
Sabuk beusi 200 psi (14 kg / cm sq.)
Max. Sabuk Lebar Tina 650mm dugi ka 3000mm
Sistem Tekenan Kantong tekanan cai (éta ogé tiasa nganggo tekanan hawa.). Pencét pikeun 100 PSI, 200 PSI jsb, tekanan permukaan pikeun sabuk kabel tékstil sareng waja, dugi ka 1.8Mpa.
Suhu vulkanisir Suhu vulkanisasi: 145 ℃ (tiasa diatur 0 ~ 200 ℃)
Sistem Tiis Pompa tekanan pikeun niiskeun, waktos ngan ukur tiis 5 menit (mendingan tina 145 ℃ dugi ka 75 ℃).
Gelar Pemanasan Platen  Sudut bias 22 ℃ atanapi 17 ℃, 20 ℃, sagi opat sareng tingkat sanés pikeun pilihan.
Voltaseu 220V, 380V, 400V, 415V, 440V, 480V, 660V, atanapi sakumaha paménta konsumén.

 

Fitur:

1. 200 psi (14 kg / cm sq.) Unit cocog pikeun nyampur tali beusi ari baja.

2. Éta nganut baud baja tarik sareng majelis kacang.

(Kanggo sarat tekanan rendah, ogé gaduh bahan aluminium beurat beurat)

Sistem paningkatan anu langkung saé saderhana sareng gampang dianggo, ngajagi tina bahaya anu tiasa janten akibat tina gagalna baud.

3. Platén aluminium ringan nganggo sistem pendingin gancang di jero piring.

4. Kustomisasi: pemanasan konfigurasi sudut platen sareng sababaraha susunan platen ogé sayogi sakumaha paménta palanggan.

5. Sistem panyambungna listrik énggal: Colokkeun desain kuno & stop kontak tina colokan datar, pin colokan gampang dipecah. Desain colokan anyar kami langkung ilmiah sareng wajar. Éta ngoperasikeun pisan gampang, aman jeung dipercaya.

6. Sistem kantong tekanan:

Éta tiasa neraskeun ku cai sareng hawa, hiji waktos nyetak, tanpa pigura logam, beurat enteng sareng tekanan pengujian ti pabrik dugi ka 2.5MPa (kantong tekanan desain kuno dibereskeun ku bingkai logam sareng baut, beurat beurat.)

7. tekenan:

A. tekanan otomatis pompa sareng gauge tekanan, ngamungkinkeun aplikasi gampang tina tekanan dugi ka 200PSI pikeun beubeur beusi. Sakabeh prosés bakal modeu full-otomatis. Saatos nganggo sistem pendingin anyar dina pemanasan platen, éta tiasa tiis tina 145 ℃ dugi ka 75 ℃ dina waktos 5 menit.

B. Pompa tiis, nalika éta dianggo sareng kompresor hawa, tekanan hawa, pompa pendinginan sapertos kitu tiasa dianggo pikeun nyéépkeun. (Punten perhatoskeun, upami aya sarat khusus tina voltase kerja pompa pendingin, punten wartosan kami sateuacan mesen, tegangan standar nyaéta 220V fase tunggal)

 

Aplikasi:
Sectional Vulcanizing Press ZLJ Series nyaéta spantes pikeun ngagabung dina bidang ieu: metalurgi, industri kimia, pertambangan logam, pembangkit listrik, palabuhan, dok. Beungeut sendi lemes, sareng éta tiasa ngirangan abrasif sareng ngajantenkeun sabuk conveyor supados lami.

 

Parabot Parangkat Anu Disarankeun:

Tekanan pangubaran: 1.0-2.0 mpa;
Suhu pangubaran: 145 ° C;
Perbedaan suhu permukaan piring vulkanisasi: +/- 2 ° C;
Waktos pemanasan (tina suhu kamar dugi ka 145 ° C) henteu langkung ti 30 mnt;
Tegangan Patali: 380V, 50 Hz, AC, atanapi sakumaha paménta palanggan;
Kakuatan Kaluaran: 36 KW;
Rentang Pangaturan Suhu: 0 ~ 200 ° C;
Rentang Pangaturan Waktos: 0 ~ 99 mnt


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami