Rel-dipasang Spot Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Sabuk Konveyor

Rel-dipasang Spot Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Sabuk Konveyor

Pedaran pondok:

Rel-dipasang Spot Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Conveyor Belt, sambungan beusi karét sabuk sareng mesin ngalereskeun atanapi alat, dianggo pikeun ngalereskeun sisi atanapi tengah sabuk conveyor karét.

Kauntungannana mesin ieu nyaéta platen pemanasan tiasa digésér, anu merenah pikeun ngalereskeun karusakan alit di tengah sabuk conveyor.

Aya sababaraha ukuran platen pemanasan pikeun pilihan, 300x300mm, 200x200mm, jsb.

Palanggan ngan ukur tiasa nyaritakeun ka kabutuhan gawéna, ku kituna urang tiasa ngarobih mesin sakumaha kabutuhan kahirupan anu nyata.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

  • Struktur alloy aluminium kakuatan tinggi - lightweight sareng kuat;
  • Desain platén pemanasan anu tiasa digeser - Perbaikan posisi tempat gancang;
  • Batang sekrup dina dua tungtung - pikeun mastikeun operasi anu aman sareng dipercaya;


Aplikasi:

Vulkanik sabuk tiasa diandelkeun, mesin enteng sareng portabel, anu seueur dianggo dina bidang metalurgi, penambangan, pembangkit listrik, palabuhan, bahan wangunan, semén, coamine, chemicaindustry, jst.

 

Métode Aplikasi

  1. Mindahkeun mesin kana situs perbaikan.
  2. Filglue di daérah rusak anu kedah diperbaiki.
  3. Tempatkeun pigura handapeun handapeun sabuk sareng sajajarkeun platén pemanasan anu tiasa digésér luhur sareng daérah anu rusak.
  4. Tempatkeun pigura luhur di luhur sabuk, teras tempatkeun platen pemanasan anu tiasa dialihkeun handap handapeun bagian rusak tina sabuk.
  5. Pencét untiit tuas hidrolik ngahontal tingkat tekanan anu cekap.
  6. Sambungkeun kabel primér kana sumber kakuatan sareng electricacontrobox. Terus sambungkeun kabel sékundér nganggo controbox sareng pelat luhur sareng handap.
  7. Punten perhatoskeun yén éta kedah cocog sareng tandana anu aya dina kontrobox.
  8. Hurungkeun controbox sareng mimitian prosés ngalereskeun vulkanisasi.

Dina kaayaan mastikeun kaayaan damel di situs sareng ketat nuturkeun prosedur operasi, sendi sabuk anu kabeungkeut ku metode "vulkanisasi panas" ieu umumna tiasa ngahontal langkung ti 90% umur jasa sabuk indung, anu mangrupakeun modél sambungan sendi sabuk kalayan kakuatan beungkeutan pangluhurna ayeuna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami