Warta Perusahaan

  • Maintenance of Vulcanizing Press

    Pangropéa tina Vulcanizing Press

    Salaku alat sambungan sabuk conveyor, vulkanisir kedah dijaga dina cara anu sami sareng alat-alat sanés nalika sareng saatos dianggo manjangkeun umur jasa na. Ayeuna, mesin vulkanisasi anu dihasilkeun ku perusahaan urang ngagaduhan umur jasa langkung ti 10 taun salami éta leres dianggo sareng dijaga. Anu ...
    Maca deui