Pangropéa tina Vulcanizing Press

Salaku alat sambungan sabuk conveyor, vulkanisir kedah dijaga dina cara anu sami sareng alat-alat sanés nalika sareng saatos dianggo manjangkeun umur jasa na. Ayeuna, mesin vulkanisasi anu dihasilkeun ku perusahaan urang ngagaduhan umur jasa langkung ti 10 taun salami éta leres dianggo sareng dijaga.

Isu ieu di handap kedah diperhatoskeun nalika ngajaga vulkanisir:

1. Lingkungan panyimpenan tina vulkanisir kedah dijaga garing sareng di ventilasi ogé pikeun nyegah sirkuit listrik beueus kusabab kalembaban;

2. Entong nganggo vulkanisir di luar nalika usum hujan pikeun nyegah cai tina lebet kotak kontrol listrik sareng pemanasan;

3. Upami lingkungan damel beueus sareng cai, nalika ngabongkar sareng ngangkut mesin pemvulkanisasi, anggo barang-barang dina taneuh kanggo angkat, sareng tong ngantep mesin vulkanisasi langsung ngahubungi cai;

4. Upami cai asup kana piring manaskeun kusabab operasi anu henteu leres nalika dianggo, mangga kontak pabrikna kanggo perbaikan heula. Upami diperyogikeun darurat, anjeun tiasa muka panutup pelat pemanasan, tuang heula cai, teras setél kotak kontrol listrik pikeun operasi manual, panaskeun dugi ka 100 ℃, jaga dina suhu anu tetep salami satengah jam, garing garis, lajeng Lem beubeur dina kaayaan manual. Dina waktos anu sasarengan, pabrikan kedah dihubungi dina waktosna pikeun ngagantian sirkuit sacara umum.

5. Upami vulkanisir henteu kedah dianggo lami, piring pemanasan kedah dipanaskeun unggal satengah bulan (suhu disetél dina 100 ° C), sareng suhu kedah dijaga sakitar satengah jam.


Pos waktos: Jan-22-2021