Metodeu gabungan tina sabuk conveyor karét

Di dieu THEMAX bakal ngenalkeun anjeun sababaraha metode gabungan tina sabuk conveyor karét. Sabuk conveyor kedah disambungkeun dina loop sateuacan tiasa dianggo. Ku alatan éta, kualitas sendi sabuk conveyor langsung mangaruhan umur jasa sabuk conveyor sareng lancarna jalur conveyor. Ilaharna cara anu dianggo pikeun sendi sabuk conveyor kalebet sendi mékanis, sendi anu kabeungkeut tiis sareng sendi panas-tervulkanisasi.

I.Conveyor sabuk mékanis gabungan mékanis:
Umumna ngarujuk kana panggunaan sendi gesper sabuk. Metodeu gabungan ieu merenah sareng ekonomis, tapi épisiénsi sendi rendah sareng gampang diruksak, anu ngagaduhan pangaruh anu tangtu dina kahirupan jasa produk sabuk conveyor. Dina PVC sareng PVG inti inti sambungan-sabuk antistatic conveyor belt sendi, umumna produk di handapeun sabuk kelas 8 nganggo metode gabungan ieu.

II. Conveyor sabuk beungkeut tiis metoda gabungan:
Éta ngandung harti yén éta nganggo perekat beungkeutan anu tiis pikeun sendi. Cara gabungan ieu langkung épisién sareng ékonomis tibatan sendi mékanis, sareng éta kedah ngagaduhan pangaruh gabungan anu langkung saé. Nanging, tina sudut pandang praktis, sabab kaayaan prosés langkung sesah dikuasai, sareng kualitas perekat ngagaduhan pangaruh anu hébat kana sendi. Janten henteu stabil pisan.

III.Conveyor sabuk metode vulkanisasi termal:
Prakték parantos kabuktosan janten metode gabungan anu ideal, anu tiasa mastikeun efisiensi sendi anu luhur, sareng éta ogé stabil pisan. Kahirupan jasa gabungan ogé langkung lami sareng langkung gampang dikuasai. Nanging, aya karugian sapertos prosés nyusahkeun, biaya tinggi sareng waktos panyambungan anu panjang, jst.
Dina industri sabuk conveyor karét, sambatan sabuk sok janten panyawat ageung sareng panyusahan. Tapi ku kerja keras dina panilitian sareng pamekaran, THEMAX mendakan solusi produk anu saé pikeun éta. Ayeuna THEMAX tetep ngabantosan insiders pikeun méréskeun masalah gabungan sareng splicing.


Pos waktos: Jan-22-2021