Alat Alat Pangropéa

  • DB-G type Steel Cord Conveyor Belt Peeling Machine for Splicing

    DB-G tipe Steel Cord Conveyor Belt Peeling Machine pikeun Splicing

    Jinis DB-G mesin beungkeut tali beungkeutan mesin beungkeut mangrupikeun jinis alat-alat tilas beuli ari-ari baja anyar anu ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang nyalira. Éta kabagi kana dua jinis: jinis biasa sareng jenis ledakan-buktina. Gampang dioperasikeun, épisiensi tinggi, sareng inténsitas kuli anu rendah. Éta tiasa ngalengkepan pagawéan mesék sababaraha jinis sabuk conveyor ari waja. Mangrupikeun alat bantu umum pikeun sababaraha sambungan sambungan vulkanisasi sabuk waja, anu dianggo dina sababaraha skenario. Domestik asli sareng internasional.

    Pamisahan antara karét panutup luhur, karét panutup handap, karét inti sareng tali kawat waja tina sabuk konveyor tali baja.

  • Cold Bond Cement for Rubber Conveyor Belt Splicing Adhesive

    Semén Bond Tiis pikeun Karét Konveyor Sabuk Perekat Sambel

    Antai TM 2020 Cold Bond Cement ngadopsi téknologi canggih Jerman sareng formula. Éta dirarancang pikeun janten semén curing gancang pikeun sambung sabuk conveyor karét sareng gabungan. Mangrupikeun perekat idéal pikeun sabuk panyambungan, tambalan sareng sadaya jinis pabrikan karét, bahkan di jero taneuh.

     

    Nalika ngagunakeun Semén Dingin Tiis TM 2020, umumna peryogi dua bagian pikeun ngarengsekeun padamelan éta kalayan sampurna. Mimiti, suhu kamar nyéhatkeun kloropén dumasar kana karét cair. Kadua, nalika dikatalisan ku jumlah anu langkung caket tina cangkangna, ngahasilkeun paningkatan kakuatan anu luhur tanpa bantosan manaskeun, tekanan atanapi alat-alat sanés. TM 2020 Semén sanggup ngabeungkeut karét kana logam, karét kana karét, karét kana fiberglass, karét kana lawon, ogé panyambungan, gabungan sareng perbaikan sabuk conveyor karét. Éta ogé tiasa dilarapkeun ka kaseueuran komponén karét anu ngalereskeun, ngabagi sareng nambalan.

     

    Nalika aya padamelan ngeunaan karét kana logam, karét kana karét, karét kana fiberglass, karét kana lawon, TM 2020 Cold Bond Cement mangrupikeun pilihan anu saé.