Pencét Vulcanizing Ringan pikeun Sabuk Konveyor Karét Lampu

Pencét Vulcanizing Ringan pikeun Sabuk Konveyor Karét Lampu

Pedaran pondok:

Sabuk karét conveyor karét ringan pencét vulkanisasi, pencét 2-sapotong, gaya pigura aluminium, dirancang pikeun operasi gancang sareng gampang, gampang ngalih kana posisi sambatan anu dipikahoyong, épisiensi kerja anu énténg sareng luhur. S

Dua pigura aluminium anu hampang sareng kuat ngandung bagian luhur sareng handap pers. Éta dilengkepan dua gagang lipat dina kadua tungtung pigura luhur, gampang dipindahkeun ka luhur sareng ka handap. Kotak kendali ngagaduhan kontrol suhu dobel, timer sareng sistem indikasi.

 

Fitur:

  • Dirancang pikeun splicing sabuk gancang sareng diandelkeun;
  • Padet pigura aluminium gaya;
  • Ringan, pencét pigura portabel;
  • Panas gancang sistem, nganggo Unsur Pemanasan Silikon anu dipercaya;
  • Sistem pendinginan gancang dilebetkeun dina desain platen, mendingan tina 145 ° C dugi ka 75 ° C, hungkul 5 mnt.

Detil Produk

Tanda Produk

Modél

Sabuk (mm)

Jangkungna Pigura (mm)

Jangkungna peralatan (mm)

PLATEN

Panjang (mm)

Lebar Platen (mm)

Beurat Platen (Kg)

Total beurat (Kg)

LFP 650 × 350

650

181

332

780

350

19.88

95.51

LFP 800 × 350

800

191

352

940

350

22

109

LFP 1000 × 350

1000

201

372

1145

350

30.5

142.5

LFP 1200 × 350

1200

226

422

1355

350

36

175

LFP 1400 × 350

1400

246

462

1560

350

39.77

190.68

LFP 1600 × 350

1600

271

512

1770

350

45.12

239.52

LFP 650 × 500

650

186

342

780

500

28.41

128.79

LFP 800 × 500

800

201

372

940

500

28

143.1

LFP 1000 × 500

1000

206

382

1145

500

41.7

186

LFP 1200 × 500

1200

241

452

1355

500

49.35

233.08

LFP 1400 × 500

1400

271

512

1560

500

56.5

281.92

LFP 1600 × 500

1600

321

612

1770

500

64.46

347.69

 

Aplikasi:

Mangrupikeun alat sareng alat vulkanisir pikeun ngalereskeun & nyambungan sabuk conveyor.

Vulkanik sabuk tiasa diandelkeun, mesin enteng sareng portabel, anu seueur dianggo dina bidang metalurgi, penambangan, pembangkit listrik, palabuhan, bahan bangunan, semén, tambang batubara, industri kimia, jst.

Éta cocog pikeun sagala rupa sabuk conveyor, sapertos EP, Karét, Nylon, Kanvas sareng sabuk ari Baja, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk