Vulcanizer Gabungan Sabuk ringan

  • Lightweight Vulcanizing Press for Light Rubber Conveyor Belt

    Pencét Vulcanizing Ringan pikeun Sabuk Konveyor Karét Lampu

    Sabuk karét conveyor karét ringan pencét vulkanisasi, pencét 2-sapotong, gaya pigura aluminium, dirancang pikeun operasi gancang sareng gampang, gampang ngalih kana posisi sambatan anu dipikahoyong, épisiensi kerja anu énténg sareng luhur. S

    Dua pigura aluminium anu hampang sareng kuat ngandung bagian luhur sareng handap pers. Éta dilengkepan dua gagang lipat dina kadua tungtung pigura luhur, gampang dipindahkeun ka luhur sareng ka handap. Kotak kendali ngagaduhan kontrol suhu dobel, timer sareng sistem indikasi.

     

    Fitur:

    • Dirancang pikeun splicing sabuk gancang sareng diandelkeun;
    • Padet pigura aluminium gaya;
    • Ringan, pencét pigura portabel;
    • Panas gancang sistem, nganggo Unsur Pemanasan Silikon anu dipercaya;
    • Sistem pendinginan gancang dilebetkeun dina desain platen, mendingan tina 145 ° C dugi ka 75 ° C, hungkul 5 mnt.