Tepi Ngalereskeun Vulcanizing Press pikeun Karét Conveyor Sabuk Perbaikan

Tepi Ngalereskeun Vulcanizing Press pikeun Karét Conveyor Sabuk Perbaikan

Pedaran pondok:

Tepi Ngalereskeun Vulcanizing Press kanggo Karét Sabuk Konveyor, mesin beberesih sabuk conveyor karét, utamina dianggo pikeun ngalereskeun daérah alit sabuk conveyor, karusakan puncture, khususna cocog pikeun ngalereskeun cimata daérah panjang sareng karusakan sapanjang arah bujur, perbaikan goresan, sabuk tengah ngalereskeun, sareng sajabana mangrupikeun salah sahiji alat sareng solusi anu paling saé pikeun perbaikan vulkanisasi panas, pembantun anu saé pikeun sabagian perbaikan sabuk conveyor. Ieus gampang dipaké pikeun ngalereskeun sabuk conveyor dina situs. Ieus-hemat waktos, épisién sareng ramah-pangguna.


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Katerangan
Modél XL-1000 * 270
Nyambung Panjang 1000mm
Panaskeun Ukuran platen 1000mmx270mmx28mm
Panaskeun Platen Bias Angel 90 Gelar
Gross Wdalapan With Pakkage 110kgs
Distance ti tepi 250mm
Kadali Bsapi Voltaseu Salaku Palanggan 's Syarat

 

Aplikasi

Mesin perbaikan sabuk seueur dianggo, sareng tiasa diterapkeun kana sendi transportasi tina konveyor anu ditempelkeun dina metalurgi, industri kimia, tambang logam, pembangkit listrik, palabuhan, dok, sareng sajabana.

 

Anggor Métode Aplikasi

(1) Eusian lem di daérah anu rusak anu kedah diperbaiki;

(2) Pasang pelat handapeun, pelat tekanan sareng pelat pemanasan handap handapeun daérah anu rusak tina sabuk numutkeun diagram struktural.

(3) Pasang pelat pemanasan luhur sareng papan insulasi dina daérah anu rusak tina sabuk. Align pelat luhur sareng handap.

(4) Pasang cangkang konci sami sareng teras kencangkeun baud na.

(5) Sambungkeun kabel primér kana sumber kakuatan sareng kotak kendali listrik. Terus sambungkeun kabel sékundér nganggo kotak kontrol sareng pelat luhur sareng handap.

Punten perhatoskeun yén éta kedah cocog sareng tanda anu aya dina kotak kontrol.

(6) Sambungkeun hiji tungtung selang tekanan tinggi sareng inlet piring tekanan. Sareng sambungkeun tungtung selang tekanan tinggi sareng outlet pompa cai. Hurungkeun, tingkatkeun tekanan ngalangkungan mesin vulkanisasi.

 

Parabotna tiasa disaluyukeun salaku dua jinis: tekanan minyak sareng tekanan cai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk