DB-G tipe Steel Cord Conveyor Belt Peeling Machine pikeun Splicing

DB-G tipe Steel Cord Conveyor Belt Peeling Machine pikeun Splicing

Pedaran pondok:

Jinis DB-G mesin beungkeut tali beungkeutan mesin beungkeut mangrupikeun jinis alat-alat tilas beuli ari-ari baja anyar anu ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang nyalira. Éta kabagi kana dua jinis: jinis biasa sareng jenis ledakan-buktina. Gampang dioperasikeun, épisiensi tinggi, sareng inténsitas kuli anu rendah. Éta tiasa ngalengkepan pagawéan mesék sababaraha jinis sabuk conveyor ari waja. Mangrupikeun alat bantu umum pikeun sababaraha sambungan sambungan vulkanisasi sabuk waja, anu dianggo dina sababaraha skenario. Domestik asli sareng internasional.

Pamisahan antara karét panutup luhur, karét panutup handap, karét inti sareng tali kawat waja tina sabuk konveyor tali baja.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Kacepetan mesék gancang, anu tiasa ngirangan pisan tanaga tanaga sareng ngirangan waktos anu diperyogikeun pikeun gabungan;

2. beurat enteng, gampang dibawa jeung ngangkut;

3. Operasi stabil.

 

Parameter Téknis

1. kakuatan Éléktrométri: 0.75KW

2. Kacepetan linier: 0.3m / s

 

Ati-ati

1. Catu daya kedah dioperasikeun ku tukang listrik profesional;

2. Nalika ngagunakeun, mesin kedahna dilereskeun pikeun nyegah ngageser;

3. Nalika mesék, lébar henteu kedah ngaleuwihan sarat anu aya hubunganana.

 

Aplikasi

Vulkanisir sabuk konveyor, ogé disebat conveyor belt vulkanisasi pencét atanapi sabuk mesin pencét vulkanisasi. Mangrupikeun alat sareng alat vulkanisir pikeun ngalereskeun & nyambungan sabuk conveyor. Éta cocog pikeun sagala rupa sabuk conveyor, sapertos EP, karét, nilon, kanvas, sabuk beusi, sareng sajabana

Vulkanisir sabuk tiasa diandelkeun, mesin enteng sareng portabel, anu seueur dianggo dina bidang metalurgi, penambangan, pembangkit listrik, palabuhan, bahan bangunan, semén, tambang batubara, industri kimia, sareng sajabana Piring pemanasan sayogi pikeun rhombic, persegi panjang sareng tipe modular (dua atanapi langkung sét pelat pemanasan sasarengan).

 

Nalika damel dina sabuk ngalereskeun atanapi nyambungan, lapisan-lapisanna hésé dikupas, janten mesin pengupas sabuk konveyor tipe baja DB-G janten pembantun anu saé. Éta bakal ngajantenkeun padamelan langkung gampang sareng épisién.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami