Conveyor Beubeur Gabungan Vulcanizers

  • Conveyor belt vulcanizing press for hot splicing

    Conveyor sabuk pencétvulkanisasi pencét pikeun splicing panas

    Bagian utama mesin gabungan vulkanisasi didamel tina paduan aluminium anu kuat. Éta dilengkepan kabinét listrik ledakan-buktina otomatis sareng ngagaduhan tekanan 0-2Mpa anu ditawarkeun ku sistem tekanan, janten gampang dioperasikeun, dibabawa. Éta haneut ku unsur pemanasan listrik, janten tiasa dianggo kalayan épisiénsi termal tinggi sareng suhu homogén.

     

    1. Tekanan vulkanisasi 1.0-2.0 MPa;

    2. Suhu vulkanisasi 145 ° C;

    3. Bédana suhu permukaan pelat vulkanisasi ± 2 ° C;

    4. Waktu manaskeun (tina suhu normal dugi ka 145 ° C) <25 menit;

    5. Tegangan 220V / 380V / 415V / 440V / 480V / 550V / 660V, 50 / 60HZ, 3 fase;

    6. Kisaran pangaturan suhu: 0 dugi ka 199 ° C;

    7. Kisaran pangaturan waktos: 0 dugi ka 99 menit;

  • Air pressure water cooled vulcanization machine

    Cai tekanan cai didinginkan mesin vulkanisasi

    1) Éta dilengkepan kotak kontrol otomatis ZJL. Upami gagal kontrol otomatis, anjeun tiasa ngalih kana modeu kontrol manual.

    2) Paduan aluminium tarik tinggi klasik. Nalika tekanan dugi ka 2Mpa, éta ngan ukur nyiptakeun deformasi anu henteu katingali.

    3) Alat clamping waja awét, desain struktural khusus, aman sareng dipercaya.

    4) Pompa cai listrik, ngahémat waktos sareng fleksibel pikeun ngendalikeun tekanan vulkanisir. Éta ngajantenkeun jas vulkanisir anu sami pikeun sababaraha proyék belting conveyor (sistem tekanan udara kanggo opsional).

    5) Alat tekanan ngadopsi kantong tekanan karét, ngahémat 80% beurat tibatan platen tradisional. Kandung kemih karét fléksibel disadiakeun tekanan seragam na effeciency tinggi. Éta lulus tés ngeunaan netepkeun tekanan 2.5 MPa sareng janten sistem tekanan anu paling populér.

    6) Simbut pemanasan simbut, piring pemanasan sadayana didamel ku alloy aluminium heuras. Kandelna ngan ukur 25 mm, kanggo ngirangan beurat sareng ngahémat énergi. Ngan ukur peryogi sakitar 20 menit naék tina suhu kamar janten 145 ° C.

    7) Sistem pendingin cai bawaan, ti 145 ℃ dugi ka 70 ℃ kedahna ngan ukur 15-20 menit.

  • Sectional Belt Vulcanizing Press ZLJ Series Heavy-duty Type

    Sabuk sectional Vulcanizing Press ZLJ Series Tugas beurat-tugas

    Tipe Vulcanizing Press énggal, salah sahiji jinis vulkanisir beurat beurat, nganggo komponén desain énggal, kalebet kantong tekanan, batang palang kalayan platen pemanasan standar sareng kotak kontrol.