Semén Bond Tiis pikeun Karét Konveyor Sabuk Perekat Sambel

Semén Bond Tiis pikeun Karét Konveyor Sabuk Perekat Sambel

Pedaran pondok:

Antai TM 2020 Cold Bond Cement ngadopsi téknologi canggih Jerman sareng formula. Éta dirarancang pikeun janten semén curing gancang pikeun sambung sabuk conveyor karét sareng gabungan. Mangrupikeun perekat idéal pikeun sabuk panyambungan, tambalan sareng sadaya jinis pabrikan karét, bahkan di jero taneuh.

 

Nalika ngagunakeun Semén Dingin Tiis TM 2020, umumna peryogi dua bagian pikeun ngarengsekeun padamelan éta kalayan sampurna. Mimiti, suhu kamar nyéhatkeun kloropén dumasar kana karét cair. Kadua, nalika dikatalisan ku jumlah anu langkung caket tina cangkangna, ngahasilkeun paningkatan kakuatan anu luhur tanpa bantosan manaskeun, tekanan atanapi alat-alat sanés. TM 2020 Semén sanggup ngabeungkeut karét kana logam, karét kana karét, karét kana fiberglass, karét kana lawon, ogé panyambungan, gabungan sareng perbaikan sabuk conveyor karét. Éta ogé tiasa dilarapkeun ka kaseueuran komponén karét anu ngalereskeun, ngabagi sareng nambalan.

 

Nalika aya padamelan ngeunaan karét kana logam, karét kana karét, karét kana fiberglass, karét kana lawon, TM 2020 Cold Bond Cement mangrupikeun pilihan anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

  • Henteu kaduruk
  • Initia tinggi & caket permanén
  • Ékonomi & praktis
  • Finastrength saatos 24-jam
  • Diprosés ku cangkéng
  • Disatujuan jero taneuh
  • Berlaku dina suhu handap ogé

 

Aplikasi

Éta cocog pikeun beungkeutan karét kana waja, karét kana karét, karét kana fiberglass, karét kana lawon, salaku welas panyambungan, gabungan sareng perbaikan sabuk conveyor karét.

 

Émbaran sanésna

Umur rak: 24 bulan di tempat asal teu kabuka di tempat anu tiis, garing sareng poék.

 

Catetan:

Trichlorethylene, Colophonium, Bahaya. Nyababkeun iritasi kulit. Bisa nyababkeun réaksi kulit alérgi. Nyababkeun iritasi panon serius. Bisa nyababkeun rasa kantun atanapi pusing. Disangka nyababkeun cacat genetik. Bisa nyababkeun kanker. Toksik kana kahirupan akuatik kalayan épék tahan lami. Kéngingkeun spéksiinstruksi sateuacan dianggo. Entong nanganan tindakan pancegahan anu teu aman parantos dibaca sareng kahartos. Ulah

ngambekan uap. Anggo sarung pelindung / pakean pelindung / pelindung panon / pelindung wajah. Upami kakeunaan atanapi prihatin: Kengingkeun medicaadvice / perhatian. Toko dikonci. Nyingkahan leupaskeun ka lingkungan. Diwatesan pikeun profesioner.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami