C-clamp Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Karét Sabuk Tempat Perbaikan

C-clamp Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Karét Sabuk Tempat Perbaikan

Pedaran pondok:

YXhydraulik titik vulkanisasi mesin perbaikan, ogé katelah C-clamp vulkanisir ngalereskeun titik, nyaéta hiji manaskeun listrik alat-alat perbaikan pikeun sabuk conveyor.  Salila sabuk anu nganteurkeun, permukaan beubeur tiasa rusak atanapi ditusuk ku tepikeunbahan ed. Teras teh titik vulkanisasi mesin ngalereskeun tiasa dianggo pikeun ngalereskeunana.

Mesinna diwangun ku rangka, dua pelat pemanasan, alat angkat hidrolik terpadu sareng kontrobok listrik. Pigura na didamel tina paduan aluminium anu kuat, étas smalsize, dibabawa, aman sareng dipercaya. Mesin ieu biasana dilarapkeun pikeun ngalereskeun kirang ti 300 * 300mm dot karusakan.

Fitur:

  • Dirancang pikeun perbaikan gancang sareng operasi gampang dina karusakan tempat;
  • Desain Duawheels, ngajantenkeun manuver langkung gampang;
  • Pigura tipe C-tipe cahaya sareng kasar, cocog pikeun posisi lokasi anu rusak;
  • Upami daérah karusakan sabuk henteu ageung teuing, sapertos titik, titik atanapi smalpiece, anjeun henteu kedah nganggo mesin ageung pikeun mereskeunana. C-clamp spot perbaikan vulkanisasi pers janten pilihan anu saé. Anggaran langkung handap, tapi ngalereskeun masalah ageung.

Detil Produk

Tanda Produk

Modél     

Suhu

Kakuatan (kw)

Diménsi (L * W * H mm)

Beurat (kg)

TekananMpa

YXL-200 × 200

145

1.1

1300 * 200 * 780

145

≤2.0Mpa

YXL-250 × 250

1.4

1300 * 250 * 780

149

YXL-300 × 300

1.6

1300 * 300 * 780

152

YXL-350 × 350

1.9

1300 * 350 * 780

163

 

Aplikasi:

Vulkanik sabuk tiasa diandelkeun, mesin enteng sareng portabel, anu seueur dianggo dina bidang metalurgi, penambangan, pembangkit listrik, palabuhan, bahan bangunan, semén, tambang batubara, industri kimia, jst.

Métode Aplikasi

  1. Mindahkeun mesin kana situs perbaikan.
  2. Eusian lem di daérah anu rusak anu kedah diperbaiki.
  3. Tempatkeun pigura handapeun sabuk sareng selapkeunna sareng daérah anu rusak.
  4. Tempatkeun pelat pemanasan anu langkung handap dina handapeun daérah anu rusak tina sabuk teras nempatkeun pigura luhur.
  5. Pencét tuas hidrolik dugi ka ngahontal tingkat tekanan anu cekap.
  6. Sambungkeun kabel primér kana sumber listrik sareng kotak kontrol listrik. Terus sambungkeun kabel sékundér nganggo kotak kontrol sareng pelat luhur sareng handap.

Punten perhatoskeun yén éta kedah cocog sareng tanda anu aya dina kotak kontrol.

Hurungkeun kotak kontrol sareng mimitian prosés ngalereskeun vulkanisasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami