Ngalereskeun Beubeur

  • Rail-mounted Spot Repair Vulcanizing Press for Conveyor Belt

    Rel-dipasang Spot Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Sabuk Konveyor

    Rel-dipasang Spot Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Conveyor Belt, sambungan beusi karét sabuk sareng mesin ngalereskeun atanapi alat, dianggo pikeun ngalereskeun sisi atanapi tengah sabuk conveyor karét.

    Kauntungannana mesin ieu nyaéta platen pemanasan tiasa digésér, anu merenah pikeun ngalereskeun karusakan alit di tengah sabuk conveyor.

    Aya sababaraha ukuran platen pemanasan pikeun pilihan, 300x300mm, 200x200mm, jsb.

    Palanggan ngan ukur tiasa nyaritakeun ka kabutuhan gawéna, ku kituna urang tiasa ngarobih mesin sakumaha kabutuhan kahirupan anu nyata.

  • C-clamp Repair Vulcanizing Press for Rubber Belt Spot Repairing

    C-clamp Perbaikan Vulcanizing Press pikeun Karét Sabuk Tempat Perbaikan

    YXhydraulik titik vulkanisasi mesin perbaikan, ogé katelah C-clamp vulkanisir ngalereskeun titik, nyaéta hiji manaskeun listrik alat-alat perbaikan pikeun sabuk conveyor.  Salila sabuk anu nganteurkeun, permukaan beubeur tiasa rusak atanapi ditusuk ku tepikeunbahan ed. Teras teh titik vulkanisasi mesin ngalereskeun tiasa dianggo pikeun ngalereskeunana.

    Mesinna diwangun ku rangka, dua pelat pemanasan, alat angkat hidrolik terpadu sareng kontrobok listrik. Pigura na didamel tina paduan aluminium anu kuat, étas smalsize, dibabawa, aman sareng dipercaya. Mesin ieu biasana dilarapkeun pikeun ngalereskeun kirang ti 300 * 300mm dot karusakan.

    Fitur:

    • Dirancang pikeun perbaikan gancang sareng operasi gampang dina karusakan tempat;
    • Desain Duawheels, ngajantenkeun manuver langkung gampang;
    • Pigura tipe C-tipe cahaya sareng kasar, cocog pikeun posisi lokasi anu rusak;
    • Upami daérah karusakan sabuk henteu ageung teuing, sapertos titik, titik atanapi smalpiece, anjeun henteu kedah nganggo mesin ageung pikeun mereskeunana. C-clamp spot perbaikan vulkanisasi pers janten pilihan anu saé. Anggaran langkung handap, tapi ngalereskeun masalah ageung.