Sabuk Tepi ngalereskeun

  • Edge Repair Vulcanizing Press for Rubber Conveyor Belt Repairing

    Tepi Ngalereskeun Vulcanizing Press pikeun Karét Conveyor Sabuk Perbaikan

    Tepi Ngalereskeun Vulcanizing Press kanggo Karét Sabuk Konveyor, mesin beberesih sabuk conveyor karét, utamina dianggo pikeun ngalereskeun daérah alit sabuk conveyor, karusakan puncture, khususna cocog pikeun ngalereskeun cimata daérah panjang sareng karusakan sapanjang arah bujur, perbaikan goresan, sabuk tengah ngalereskeun, sareng sajabana mangrupikeun salah sahiji alat sareng solusi anu paling saé pikeun perbaikan vulkanisasi panas, pembantun anu saé pikeun sabagian perbaikan sabuk conveyor. Ieus gampang dipaké pikeun ngalereskeun sabuk conveyor dina situs. Ieus-hemat waktos, épisién sareng ramah-pangguna.