Cai tekanan cai didinginkan mesin vulkanisasi

Cai tekanan cai didinginkan mesin vulkanisasi

Pedaran pondok:

1) Éta dilengkepan kotak kontrol otomatis ZJL. Upami gagal kontrol otomatis, anjeun tiasa ngalih kana modeu kontrol manual.

2) Paduan aluminium tarik tinggi klasik. Nalika tekanan dugi ka 2Mpa, éta ngan ukur nyiptakeun deformasi anu henteu katingali.

3) Alat clamping waja awét, desain struktural khusus, aman sareng dipercaya.

4) Pompa cai listrik, ngahémat waktos sareng fleksibel pikeun ngendalikeun tekanan vulkanisir. Éta ngajantenkeun jas vulkanisir anu sami pikeun sababaraha proyék belting conveyor (sistem tekanan udara kanggo opsional).

5) Alat tekanan ngadopsi kantong tekanan karét, ngahémat 80% beurat tibatan platen tradisional. Kandung kemih karét fléksibel disadiakeun tekanan seragam na effeciency tinggi. Éta lulus tés ngeunaan netepkeun tekanan 2.5 MPa sareng janten sistem tekanan anu paling populér.

6) Simbut pemanasan simbut, piring pemanasan sadayana didamel ku alloy aluminium heuras. Kandelna ngan ukur 25 mm, kanggo ngirangan beurat sareng ngahémat énergi. Ngan ukur peryogi sakitar 20 menit naék tina suhu kamar janten 145 ° C.

7) Sistem pendingin cai bawaan, ti 145 ℃ dugi ka 70 ℃ kedahna ngan ukur 15-20 menit.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

Lebar sabuk (mm)

Kakuatan (kw)

Diménsi

Beurat (kg)

(L * W * H mm)

SVP-650 * 830

650

9.5

1400 * 930 * 800

550

SVP-650 * 1000

10.8

1400 * 1100 * 800

620

SVP-800 * 830

800

11.2

1550 * 930 * 1000

580

SVP-800 * 1000

13.5

1550 * 1100 * 1000

680

SVP-1000 * 830

1000

14.1

1750 * 930 * 1000

650

SVP-1000 * 1000

15.7

1750 * 1100 * 1000

750

SVP-1200 * 830

1200

16.5

1950 * 930 * 1000

750

SVP-1200 * 1000

17.2

1950 * 1100 * 1000

860

SVP-1400 * 830

1400

18.6

2150 * 930 * 1000

900

SVP-1400 * 1000

20.7

2150 * 1100 * 1000

1050

SVP-1600 * 830

1600

21.5

2350 * 930 * 1000

1100

SVP-1600 * 1000

22.3

2350 * 1100 * 1000

1300

SVP-1800 * 830

1800

23.3

2550 * 930 * 1000

1200

SVP-1800 * 1000

25.6

2550 * 1100 * 1000

1420

SVP-2000 * 830

2000

27.2

2750 * 930 * 1000

1970

SVP-2000 * 1000

30

2750 * 1100 * 1000

2300

SVP-2200 * 830

2200

29.2

2950 * 930 * 1100

2100

SVP-2200 * 1000

34.1

2950 * 1100 * 1100

2500

Aplikasi:

Éta alat vulkanisasi sareng alat pikeun ngalereskeun & nyambungan sabuk conveyor.

Vulkanik sabuk tiasa diandelkeun, mesin enteng sareng portabel, anu seueur dianggo dina bidang metalurgi, penambangan, pembangkit listrik, palabuhan, bahan bangunan, semén, tambang batubara, industri kimia, jst.

Éta cocog pikeun sagala rupa sabuk conveyor, sapertos EP, Karét, Nylon, Kanvas sareng sabuk ari Baja, jsb. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami